Dajem privolu društvu s ograničenom odgovornošću M.V.Group d.o.o, Brajde 3 52465 Tar, Hrvatska, OIB: 58019347877, agencija Camp4You, za korištenje kolačića za istraživanje mojih preferencija sa ciljem bolje personalizacije sadržaja i boljeg funkcioniranja ove internetske stranice. Ova se privola može u svakom trenutku povući onemogućavanjem kolačića u Vašem internetskom pregledniku. Pročitajte više u Uvijetima korištenja internetske stranice.


Uvijeti korištenja internetske stranice


STATISTIKA POSLUŽITELJA

Naš poslužitelj globalne (www) mreže koristi statistički softver. Ovakvi standardi obilježje su svih web poslužitelja i nisu karakteristični samo za našu stranicu. Statistički programi omogućuju nam da naše stranice budu efikasnije i jednostavnije za naše posjetitelje poput utvrđivanja podataka koji najviše, odnosno najmanje zanimaju naše korisnike, prilagodba web stranice različitim web preglednicima te zabilježavanje posjećenosti naše stranice.


UPORABA „KOLAČIĆA“

Kolačić je mala tekstualna datoteka koju internetski poslužitelji zapisuju na Vaše računalo prilikom posjeta nekoj web stranici. Naš poslužitelj koristi „kolačiće“ koji pamte Vašu aktivnost na našoj stranici te na taj način nastoji ubrzati komunikaciju između Vašeg računala i naših poslužitelja. Biti će te upozoreni prilikom svakog zapisa kolačića na Vaše računalo, ukoliko je Vaš web pretraživač konfiguriran na taj način. Postoji mogućnost konfiguracije web preglednika na način da se istom onemogući zapisivanje kolačića. Ukoliko onemogućite kolačiće Vi i dalje možete pregledavati našu stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam neće biti dostupne.


IP ADRESE

IP adrese se definiraju kao jedinstveni brojevi za svako računalo pričljučeno na internet u danom trenutku. Koriste se u svrhu identifikacije primatelja i posšiljatelja podataka pute internetske mreže. Naš poslužitelj evidentira IP adresu Vašeg računala prilikom unošenja osobnih podataka sa svrhom zaštite istih od zlouporabe


LINKOVI

Našim korisnicima trudimo se osigurati preusmjeravanje na internetske stranice čiji je sadržaj kvalitetan, odnosno koji ne potiče negativnost i neodobravanje. Imajući na umu kako se stranice na webu mijenjaju iz sekunde u sekundu, nažalost ne možemo Vam uvijek jamčiti za sadržaj svake adrese na koju Vas usmjerimo. Ukoliko postoje bilo kakve nejasnoće, nedoumice ili pitanja vezana uz našu Politiku zaštite osobnih podataka, ili u vezi s Vašim iskustvom na našoj internetskoj stranici, molimo Vas da nas kontaktirate.


PROMJENE I PRESTANAK KORIŠTENJA

M.V.Group d.o.o. zadržava pravo izmjene ili prekida svih ili dijela ove web lokacije te uvijeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene će stupiti na snagu nakon objavljivanja na ovoj web adresi ili u slučaju kada su korisnici o njima direktno obavješteni. Uvijeti kosrištenja primjenjuju se do raskida istis s Vaše strane ili od strane M.V.Group d.o.o.Kućni red


Check-in

16:00 - 21:00


Check-out

08:00 - 10:00


Otkazivanje/plaćanje unaprijed

Uvjeti otkazivanja i plaćanja unaprijed ovise o vrsti jedinice.


Djeca i kreveti

U objektu mogu boraviti djeca svih dobi.

Djeca u dobi od 13 i više godina smatraju se odraslima u ovom objektu.

Za prikaz točnih cijena i informacija o kapacitetu dodajte broj djece koja putuju s vama i njihovu dob u svoju pretragu.


Za djecu od 0 - 2 godine može se koristiti dječji krevetić na zahtjev

Dodatni se troškovi ne pridodaju automatski ukupnom iznosu rezervacije i plaćaju se zasebno prilikom boravka.

U ovom objektu nisu dostupni pomoćni ležajevi.

Najveći dozvoljeni broj dječjih kreveta ovisi o odabranoj jedinici. Molimo, provjerite kapacitet odabrane jedinice.

Svi dječji kreveti i pomoćni ležajevi ovise o raspoloživosti.


Bez dobne granice

Za prijavu nema dobne granice


Kartice koje prihvaća ovaj objekt

Objekti prihvaćaju slijedeće kartice i zadržavaju pravo zadržati određeni iznos prije dolaska:


  • VISA
  • MASTERCARD
  • MAESTRO

Za pušače

Pušenje nije dozvoljeno.


Zabave

Zabave nisu dozvoljene.


Kućni red i mir

Gosti ne smiju stvarati buku između 23:00 i 07:00.


Kućni ljubimci

Boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen.


DODATNA OPREMA NA ZAHTJEV

Napominjemo da posteljina i ručnici nisu uključeni u cijenu sobe.


  • Najam ručnika
  • Najam posteljine
  • Usluga pranja i peglanja